• Monique

Pompoenlasagne

Heb jij al eens pompoenlasagne gemaakt? Heel makkelijk met de lasagne bladeren van pompoen. Ik maakte er een vegetarisch gerecht mee met spinazie, courgette, verse kruiden en geitenkaas. Ook koud erg lekker, de leftover mee als lunch bijvoorbeeld.

Ingrediënten: - Pompoenlasagne bladeren - Spinazie - Ui gesnipperd - Knoflook

- Courgette in plakjes - Tijm

- Oregano

- Geraspte geitenkaas

- 1 ei - 100 ml oatly kookroom

Verwarm de oven op 175 graden. Vet een ovenschaal in. Leg de lasagne bladeren 1 minuut in gekookt water. Wok de spinazie met ui en knoflook. Klop het ei los met de kookroom. Bouw de lasagne op met een laagje lasagne bladeren, plakjes courgette, spinazie mengsel, kruiden en geitenkaas. Schenk een laagje kookroom met ei over het geheel. Herhaal tot je 3 lagen hebt. Dek de lagen af met lasagne bladeren, schenk er wat kookroom over en strooi er nog een laagje geitenkaas overheen. Zet 25- 35 minuten in de oven



40 keer bekeken
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now