• Monique

Pompoentruffels

Zin in chocolade? Maak dan eens deze pompoen truffels met pure chocolade.



Ingrediënten:

- 100 gram pompoen in blokjes - 100 gram cashewnoten - 20 ml agavesiroop - beetje zout

- 40 gram pure chocolade minimaal 85%

- 1 eetlepel kokosolie


Zo maak je ze: Kook de pompoen 10 minuten of tot deze gaar is. Maal de cashewnoten in een notenmaler en voeg de pompoen, agavesiroop en een beetje zout toe. Maal tot een geheel. Smelt de chocolade met de kokosolie au bain marie of in de magnetron. Goed doorroeren.


Ik vulde de vormen met chocolade, vervolgens een schep van het pompoen mengsel en weer chocolade eroverheen. Even in de vriezer om uit te harden. Wil je ze helemaal dippen in chocolade, haal ze dan na een uur uit de vriezer en doop de truffels nog een keer onder in chocolade. Serveer direct. Heb je nog wat over, bewaar ze dan in de koelkast.

0 keer bekeken
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now